Här vill vi förtydliga våra regler ang betalning och bokning.

Vi tar betalt i förskott för hyran av studion. När du betalt fakturan DÅ är din tid bokad. Vi kan inte prelboka någon dag eller tid överhuvudtaget, vill du veta att du är bokad så betala fakturan snarast.

Tycker ni detta är konstigt? Då ska vi förklara för er.

När du har bokat så tackar vi nej till andra kunder som också är intresserade av detta datum. En uthyrning är förenat med kostnader och arbetstid för oss. Det kan vara så att vi har riggat och satt upp kulisser i studion och då måste detta rivas för att du ska kunna nyttja studion och kanske riggas upp igen efter att du hyrt studion. Vi städar alltid studion inför varje uthyrning och fixar och gör iordning. Detta arbetet kan vi inte göra på spekulation för att du kanske ska hyra. Därför tar vi betalt i förskott för att vi ska kunna göra dessa förberedelser för just er och för att er tid i studion ska bli så bra så möjligt.

Vänligen respektera våra regler. Om ni inte vill eller kan betala i förskott så är vi inte intresserade av att hyra ut till er.

Om vi får förhinder?
Ni måste boka av senast 24 timmar innan bokad hyrtid, då ger vi er rätt att boka om er tid i mån av plats. Bokar ni av senare än 24 timmar förlorar ni möjligheten att boka om samt det ni betalt.

Men vi är ett stort företag som inte kan betala i förskott?
Vi har många stora företag som kunder och det brukar inte vara något problem för dem.