Fotograf Malmö

Hejsan mitt namn är Jens C Hilner och jag jobbar som fotograf i Malmö. Du har kommit till min studios hemsida som mest handlar om uthyrning av studion. Välkommen att besöka min vanliga sida på www.photomedia.se nedan kan du se lite kort vad jag kan hjälpa dig med.

 

Företagsfotografering av olika slag

Vi tillhandahåller helhetslösningar till både små och stora företag. Mest förekommande är företagsporträtt för att läsa mer om detta Företagsporträtt. Ta gärna en titt i vår portfolio så ser får du en bra överblick om vad vi gjort och kan.

Eventfotografering

Många av våra uppdrag är events av olika slag. Vi har fått äran att bla fotografera invigningen av Malmö Arena men även också Clarion Malmö live när det invigdes. Vi fotograferar mycket mässor och konferenser av olika slag.  På vår sida om eventfotografering hittar du mer info och bilder.

Produktfoto

Vi fotograferar produkter av olika slag allt från smycken, kläder, maskiner, teknik, ja listan kan göras lång. Vi tar våra produktbilder både i studio och i unika miljöer. Besök vår produktfoto för mer info om detta.

Interiör/Exteriör

Vi kan ta bilder både invändigt och utvändigt på er lokaler, fastigheter, företag mm. Vi har även möjlighet att ta flygbilder om så önskas då vi har en drönare och samtliga tillstånd för att bedriva denna verksamhet.

Bröllop, familj, Student, fest, modell för en dag.

Vi tar även bilder till privatpersoner och förevigar minnen av olika slag. Besök gärna vår sida PhotoMedia för mer info om hur vi kan hjälpa dig som privatperson.

Fotostudio i Malmö

Vi har en egen hyrstudio Malmö där vi har oändliga möjligheter att skapa just de bilderna som du önskar. Vår hyrstudio är även för uthyrning till de som behöver en rymlig och kreativ studio som är fullt utrustad.

Som fotograf Malmö så känner vi till Malmö med omnejd och har oändliga miljöer att jobba i om man vill ha bilder i olika miljöer.

Några snabba exempel

Företagsfotografering

Bröllopsfotografering

Eventfotografering

Fsamiljefotografering